ENERGITILSKUD

Salg af CO2 besparelser eller energitilskud hører under energispareordningen, der så dagens lys i 2009.

Alle energiselskaber i Danmark er omfattet af ordningen, der har til hensigt, at motivere til reduktion af CO2. Energiselskaberne er forpligtet til at realisere en bestemt mængde energibesparelse hvert år.
Ordningen blev ændret i 2016 og fortsætter til og med 2020. Nordvestjysk Energirådgivning har samarbejdsaftale med et af landets førende energiselskaber, som opkøber alle de besparelser, som vi realiserer med vore kunder .

Vi er aktør på deres vegne og forpligter os til ,at alle regler i energispareaftalen overholdes. Nordvestjysk Energirådgivning udbetaler særdeles høje energitilskud til den enkelte – vor og
energiselskabets filosofi er at udbetale mest muligt indenfor de lovmæssige rammer. Jo større tilskud – jo mere energibesparelse – jo større CO2 reduktion.

Beløbets størrelse beregnes ud fra det aktuelle energiforbrug og det fremtidige energiforbrug, differencen mellem før og efter = energibesparelsen som afregnes pr. sparet kWh.
Nordvestjysk Energirådgivning klarer hele processen fra start til pengene er indsat på kundens konto.

Det er nemt og det skal være nemt og overskueligt. Der gives energitilskud til alle former for energiforbedringer undtagen hulmursisolering. Hvordan og hvor meget får jeg i tilskud til mine energiforbedringer ?

Ring til os på telefon 25 54 41 26
eller send en mail om vi skal kontakte dig.
Brug vores kontakt side

rådgivning og udbetaling af energi tilskud

Trapsandevej 36
7700 Thisted
Tlf: 25 54 41 26

Mail: niels@nvje.dk
CVR: 37051756