• Profil

    Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.

rådgivning og udbetaling af energi tilskud
EN SERIØS SPARINGSPARTNER

NORDVESTJYSK ENERGIRÅDGIVNING

Firmaet er startet i 2015 af Niels Rosenvinge Lundbye , som har en håndværksmæssig baggrund og en stor indsigt og viden omkring alle former for energiforbedringer. Vi ved alle, at det er vigtigt at reducere CO 2 udslippet, for at imødegå store klimatiske forandringer – derfor er det også særdeles vigtigt, at være med til at råde og vejlede omkring løsninger , der bidrager til en grønnere energi – hvilket betyder flere CO2 neutrale løsninger – hvor solen, vinden og biobrændsel er grundlaget herfor.


Derfor er alle typer varmepumper og biobrændselsanlæg også at anbefale.
Nordvestjysk Energirådgivning er en pålidelig samarbejdspartner, der ikke kun rådgiver – men også beregner energibesparelserne ved alle typer renoveringer og omlægninger, som betyder sparet energi, og derved sparet udgifter til energien .
Dette belønnes i form af udbetaling af energitilskud til alle private boliger, erhvervsejendomme og offentlige bygninger.

Nordvestjysk Energirådgivning udbetaler tilskud til alle former for energiforbedringer som udskiftninger af alle typer varmeanlæg – udskiftninger af vinduer og døre – forbedringer af isoleringsgraden af ejendommens klimaskærm – ventilation – udskiftninger af belysning til LED løsninger.
Ja opgaverne er mangeartet – ingen opgaver er for store og ingen er for små.


Vi beregner også tilbagebetalingstiden på alle opgaverne, for at vise om det er en god investering.
Det betaler sig altid at investere i grøn energi og være med til udfase de fossile brændstoffer.
Nordvestjysk Energirådgivning samarbejder med installatører over hele landet .
Firmaet har domicil i Nationalpark Thy og holder til på Vang. Gl. Skole – og har kontorfællesskab med
arkitektfirmaet A.N. Arkitekter.

Trapsandevej 36
7700 Thisted
Tlf: 25 54 41 26

Mail: niels@nvje.dk
CVR: 37051756